Skola skola skola

Hello

Nu sitter jag å väntar på att matten ska börja och då blir det talföjder för hela slanten;).
Börjar bli mycket i skolan nu efter påsklovet. Antagligen har jag fr.o.m i eftermiddag 4 arbeten att skriva och sen ska vi ha matteprov om ett tag. Men men...

Igår var jag hos Amanda. VI hade fotbollsträning och sen kolla vi på tv hela kvällen lång. I eftermiddag ska jag mé Malin hem till Laxarby. Blir plugg och slapp. Ska bli kul.

I morgon kommer ÄNTLIGEN Joel hem. Så tomt utan honom!

Nä....nu är det dags att göra lite nytta;)

Ha dé!

Skogen: L?vet, Tr?det, Barret och Kotten!

Skogen: L?vet, Tr?det, Barret och Kotten!
Mina underbara vänner!! Livet är bra roligt när man har er!

Tebax:)

Sådär...då var ännu ett toppenbra avsnitt av Anna Pihl slut och jag sitter åter installerad framför datorn;)

Tänkte berätta lite mer om vad som hände de sista dagarna på påsklovet...

Fredagen spenderade jag ihop med Malin. Först tog jag bussen till Bengtsfors där jag mötte upp med henne och Jeanett (Malins syster). Vi handlade lite och sedan brummade vi hem till dem.
Vi tog en låång härlig ridtur och det gick förvånandsvärtbra med tanke på att jag inte ridit sedan jag var cirka 10 år. På kvällen åkte vi hem till mig. Vi kollade på film och drack massor av Red bull, vilket gjorde att jag hade otrooligt svårt att somna sen på natten. Sammanfattningsvis så var fredagenen kanondag med många goa skratt!


På lördagsmorgonen körde Malin mig till Bäckefors där jag skulle prova på mitt nya jobb - Kortis.
Jobbade 9-22, en lång men rolig dag!! Ska bli grymt kul att jobba där i sommar.

Igår, söndag så bar det av till Långed på morran. Damsektionen hade till uppgift att anordna helgens "spänst" vilket är en tipspromenad som går av stapeln flera söndagar i rad på våren och hösten. Det avr vi i damlaget och Martin som uppförde uppdraget. Vi hade kul och kände oss nöjda med vår snitslade bana;)

Jag begav mig hemmåt efter några timmar och tog då en cykeltur med Dennis och Joel. Vi åt glass och träffade på min farmors systers galna man. Han svor och klagade över sina krämpor och sen åkte han iväg med sin rangliga Ford som han skrek var 22 år gammal så hela parkeringen på shell hörde honom.

Det var det påsklovet ja. Har inte hunnit med att göra hälften av allt jag skulle, men men, man måste ju få ha lite roligt också. Framförallt nu när det var mitt sista riktiga lov:(

Här igen!

På grund av att vissa personer (Angelica Widén) klagat på att jag är dålig på att uppdatera min blogg så ska jag nu vara så vänlig och göra det :)

Matchen i torsdags gick kanon. Vi vann med 3-1 och spelade stundtals riktigt bra. Första halvleken var rätt så urdålig men andra däremot var strålande. Vi tog igen ett 0-1 läge och själv gjorde jag 2 mål. Är nöjd med min insatts! Kom rätt i löpningar och kände mig allmänt fotbollspilsk;)

Nu är det mitt favoritprogram Anna Pihl på 4an så nu måste jag ner och kolla men återkommer senare med resten av veckan;)

Fotbollsmatch

Hejsan!

Dagen har hittills varit otroligt slapp. Egentligen har jag en massa att göra men skjuter upp det hela tiden:)

Vid 4-tiden ska jag och Dennis åka till Bengtsfors och fika med hans klasskompis Anders. Det ska bli skojjigt. Om Dennis är glad så är jag glad;)



image6
Kl. 18:00 ska jag vara ute på Bölevallen för då har vi samling med laget. Vi ska spela träningsmatch mot Rölanda DFC... Ska bli kul men jag är redan nu nervös. Är jobbigt att spela mot sitt forna lag! Jag ska förhoppningsvis få spela på min ordinarie plats också. Senast var jag innemittfältare men nu hoppas jag till tusen att jag får vara anfallare och försöka sätta lite bollar i mål!!

Ha dé!

Bättre sent än aldrig!


Tyckte det var på tiden att hänga på resten av dagens ungdoma och skaffa en blogg;) SÅ här är den!!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0