Jobba jobba jobba

Tja!

Börjar bli sent och jag borde gå å lägga mig!

Har varit en låång dag!


Började jobba 7 i morse på Edsgärdet. 12 åkte jag till Moelven och jobbade ytterligare några timmar. Var inte hemma förrän strax efter 5.

Vid 6 kom Amanda, Angelica, Sofia, Louise och Hanna...Malin kom lite sent.
Vi grillade och planerade inför söndagen (Då vi ska på festival i Gbg). SKA BLI SÅÅ KUL!!

Ska upp å jobba imorn på kortis. Börjar dock inte förrän 9, tur det för jag har en hel del att göra innan jag börjar. Ska diska, vika tvätt etc. Slutar inte jobba förrän 22 å då é jag nog inte på humör för hushållssyslor;)

Onsdag jobbar jag kväll på Edsgärdet, Torsdag jobbar jag på kortis igen 9-22 och fredag ska jag jobba några timmar på Moelven. Lördag jobbar jag återigen mitt 13 timmars på kortis och på söndag bär det av timm Gbg...

Fullspäckat med andra ord...

ha dé!

Grillfest nr 2

Även under lördagen blev det grillat till kvällsmat;)
Denna gång var det dock inte hemma hos mig utan i Miriams och Hannas mysiga hus i Vika.
Var en mycket trevlig afton tillsammans med damlaget. Kvällen bestod av grillning, ordlekar, spel och en hel del trevliga konversationer;).

Tidigare under dagen hade vi i damlaget match mot Hamburgsund, det var dock inte lika trevligt som grilningen. Vi förlorade nämligen med 6-2:( Vi gjorde en bra första halvlek men den andra var desto sämre:(


Idag har jag inte så mycke planer. Blir relativt lugnt. Ska ut å gå med Sandra om en timma. Sen vid 3 ska jag å Joel äta pizza och planera midsommar med hans kompisar. Kvällen blir nog en mysig tv-kväll framför tv:n mé Joel....


Ha det!


Grillfest!

Hejsan!

Har precis invigt vår nya grill...


Ätit massa god mat och har jättetrevliga gäster här så jag blir inte långrandig här idag:)

Nu måste jag gå ut till folket innan de river stället;)

P

Äntligen är han hemma!!

Har varit en lååång vecka!

Jag jobbade hela söndagen så jag fick inet träffa Joel någonting alls:( Började 10 på morgonen och slutade inte förrän 8 dagen därpå och då hade min älskling redan åkt iväg till Norge:(
Är så tråkigt här hemma i lägenheten utan honom!

Jag har iaf fått en hel del gjort. har jobbat typ 14 timmar sen i tisdags och dessutom har jag städat och pysslat lite här hemma. (Vi har precis köpt dator förresten och det är såå skönt!)

I förrgår var jag hos en jätteduktig naprapat som förutom att han knäckte min nacke också tog sig en titt på min skadade fot. Äntligen har jag fått reda på vad det är som är fel. Var 3 ledband som var skadade. Vid en vanlig stukning brukar det vara ett och då kan man ofta spela med tejpning. Det har inte jag klarat av och nu vet jag varför...känns skönt!

Har faktiskt varit ute på en härlig joggingtur nu ikväll, avslutade den med en massa armhävningar och situps så nu känner jag mig riktigt i form;)

Nu är det torsdag och i vanlig ordning så har Joel kommit hem. Såå skönt att ha honom här!
Nu är dessutom min underbara lillebrorsa här också så jag kan inte få det bättre. Båda mina favoritkillar har jag ju här, alldeles för mig själv:).
                                           image57      image60
Imorn blir det grillpartaj på altanen, förhoppningsvis får vi plats, trots att både mina och Joels kompisar kommer;).

Nepp, nu ska jag ägna resten av kvällen framför tv:n mé Joel och Dennis!

Bio

Hallå där...

Kvällen spenderades denna afton i Bengtsfors på Odéon. Det var jag, Amanda, Sofia, Louise, Angelica, Hanna, Jeanette och hennes kompis som satt som klistrade framför Pirates of the Carribean 3. Den va helt okej, dock lite lång och invecklad men jag fick iaf en hel del goa skratt!  
image55



Just nu saknar jag min lillebror och Joel...



Imorn blir det kontorsarbete för hela slanten, sen hem å städa upp röran som blev när jag städade förut idag;)!


Ha de...!

Studenten

                                       image35
                                                                    Alla studenterna sjunger studentsången
                                         

                                                     
                                                             jag & Joel                 Vårt flak!                 Jag & Dennis 

                                                                            

Jag & sötnosen                      Jag mé Joels        Jag & lillasyrran
                                                                                                          morfar o pappa

                                                              

                                  
                                                                                  S T U D E N T K A L A S E T 

                                                                                        
                                                               



                                                                                                   
image53

Lite bilder från Balen

Tänkte dela med mig lite av  bilderna som jag har i minnekortet för tillfället...






                                     



                                                        


Studentvecka!

image11
Kan inte fatta att det är sant, på fredag är det dags! Klockan 15:00 springer jag och mina klasskompisar ut från Strömkulleskolan! Ska bli såå kul, men fsen va sorgligt!

Denna veckan é helt fantastisk!

I måndags hade vi klassens dag. Den brukar vanligtvis äga rum under dagen, men jag och min klass tänkte att det är ju mkt mysigare att va tillsammans på kvällen. Vi bestämde oss därför för att vara i Idas sommarstuga. Det var jätteskoj! Jag och Simon lagade mat och grejade hela dagen och även det var helskoj!

Gårdagen bestod av städning. Först hemma i min lägenhet och sen i skolan. Slängde några hekto med skräp;) Fan va man samlar påsig skit! På kvällen va jag i Långed å tränade sen sov jag hemma hos mamma å pappa.

Idag har jag tvättat och hängt tvätt, handlat åt mamma och nu sitter jag här. Ikväll blir det party!! Först förfest hos Alfredsson i Långed och sen drar vi vidare till Rosellmagasinet i Bengtsfors. Hoppas det kommer mkt folk, hela 3an é bjudna men é nog inte alla som kommer:( Mina närmast kompisar kommer iaf allihop!

Imorn vet jag inte riktigt hur jag ska hinna med allt... Först ska jag till tandläkaren, sen till skolan och hjälpa till att klä vagnen som vi ska åka mé på fre. Efter det måste jag hem för jag och Joel ska åka till Uddevalla och köpa dator. Sen kl halv 6 har Sandra Studentkalas som jag ska på och kl 7 é det dm-match i Långed. FÅr se om jag hinner mé allt...

Fredag é såklart veckans höjdpunkt. Dagen börjar med champagnefrukost, sedan blir det mat och sång. Kl 3 springer vi tillslut ut och sen ska vi åka runt i Bengtsfors med våra eskorter;).
Kvällen avslutas med party i Åmål på HC. KOMMER BLI KUL!!


Nu måste jag göra lite nytta...! Puss Å kram

Full rulle

Tja!

Senaste tiden och tiden framöver är fullspäckad av roliga men samtidigt sorgliga saker.

I torsdags så var det bal på Baldersnäs. Var hellyckat!! Jag hade svinskoj och dansade natten lång. Jag och Joel missade dock valsen, men han var nog lika glad för det:)
image10

I Lördags stod jag och NAgelica och sålde böcker i Bengtsfors på Bengtsforsfestivalen...Gick lite trögt, men vi fick sålt några iaf.

Vid halv 1 packade vi ihop och åkte mot Lövåsvallen. Skulle nämligen spelas damlagsmatch mot Munkedal. Jag var med i en kvart men sen satte min fot stopp för fortsatt spel:( Så trött på att inte kunna spela, ska iaf gå till nån som är proffs på fotskador snart för detta håller inte i längden:(!

Lördagskvällen spenderades i Bengtsfors. Jag var chaufför åt Joel och hans kompisar. Sandra och Tobbe var med också, skoj för vi träffas så sällan nu för tiden. Det var iaf en luckad kväll bortsett från att jag hade en sån satans huvudvärk på gränsen till migrän:(. Träffade Malin som slet i serveringen och mina små partypinglor Sofia & Angelica, så det var kul!


Söndagen jobbade jag hela dagen på Kortis. Kvällen spenderade jag i tvsoffan mé Joel;)!


Nu måste jag åka iväg med lite grejer åt mamma...men återkommer senare;)

RSS 2.0